Noćno kupanje

IMDb: /

Žanr: Horor

Bioskop: Sutjeska

Od: 4. January. 2024

do: 10. January. 2024

u: 22:00h 6. i 7. neradan dan

Cena: 450 din

Noćno kupanje (2024)

OPIS FILMA

Producenti filma M3gan, Atomik monster i Blumhaus, ovoga puta zaranjaju u najdalje dubine straha, predstavljajući nam novi natprirodni triler.

Producenti filma M3gan, Atomik monster i Blumhaus, ovoga puta zaranjaju u najdalje dubine straha, predstavljajući nam novi natprirodni triler. Nema trčanja. Nema ronjenja. Nema spasioca na dužnosti. Nema plivanja po mraku. Film je zasnovan na proslavljenom kratkometražnom filmu iz 2014. godine koji su stvorili Brajs Makgvajer i Rod Blekherst. U glavnoj ulozi je Vajat Rasel, koji tumači lik Reja Volera, bivšeg bejzbol prvoligaša, koji se, zbog degenerativne bolesti, prerano penzionisao. Sa zabrinutom suprugom Iv (nominovana za Oskara, Keri Kondon), ćerkom tinejdžerkom Izi i mlađim sinom Eliotom, seli se u novi dom. Bez obzira na okolnosti, Rej se potajno nada da će se vratiti profesionalnom sportu i ubeđuje Iv da će bazen u dvorištu nove kuće biti zabavna zanimacija za decu, a njemu pružiti dobru fizikalnu terapiju. Ali, mračna tajna iz prošlosti ove kuće oslobodiće zlokobnu silu, koja će uvući porodicu u dubine neobjašnjivog užasa.

Reditelj: Bryce McGuire

Glumci: Kerry Condon, Wyatt Russell, Nancy Lenehan, Ben Sinclair, Amélie Hoeferle, Gavin Warren, Jodi Long, Eddie Martinez,

Trajanje: 116 min

Noćno kupanje (2024)

Shares